ITPF Sighetu Marmației a organizat, cu ocazia Zilei Poliției de Frontieră, o serie de competiții sportive, în colaborare cu Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual – Biroul Teritorial Frontieră Maramureș, Asociatia Internaţională a Poliţiştilor I.P.A. Regiunea 2 Maramureș, Corpul Naţional al Poliţiştilor şi Asociaţia Sportivă Tisa.

Evenimentele sportive au început la ora 08.00, când s-a dat startul semimaratonului de 12 km pe străzile din Sighetu Marmației, competiție care promovează mișcarea în aer liber și care a fost câștigată de colegul nostru, agent șef principal de poliție Bodea Cornel.

A urmat campionatul de tenis de câmp, unde la băieți pe locul I s-a clasat agentul principal de poliție Racz Nicolae, iar la fete agentul șef adjunct de poliție Cladoveanu Elena.

În acest an, s-a organizat și un campionat de table care a fost câștigat de către subcomisarul de poliție Bodea Bianca. ⚽ Cel mai discutat a fost campionat de fotbal, unde pe locul I s-a clasat echipa ITPF Sighetu Marmației, pe locul II Sectorul Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, iar pe locul III Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare.

La final, comisarul șef de poliție Coman Florin, șeful ITPF Sighetu Marmației, a înmânat participanților cupe și diplome, felicitându-i totodată pentru promovarea sportului și urându-le ,,La Mulți Ani cu sănătate și putere de munca’’!