Business Education School s-a înființat în urmă cu 3 ani, din dorința de a dezvolta industria de business ( antreprenoriat / marketing / comunicare ). Business Education School se adreseaza tuturor celor care au o experienta de la 0-3 ani in domeniul business-ului, se adreseaza pasionatilor, indraznetilor, viitorilor anteprenori ai tarii care isi doresc sa acumuleze cunostinte din toate domeniile: antreprenoriat, marketing, coaching, PR si comunicare, online marketing.

Business Education School pune la dispozitie cursuri complexe, care nu se bazeaza doar pe forma teoretica ci si pe cea practica, pe discutii libere, pe proiecte de grup care sa pregateasca cursantii cu adevarat pentru viitorul lor. Vor invata ce inseamna lucrul in echipa, provocarile la care vor fi supusi in cariera lor, greutatile si depasirea lor, dar si cum sa atinga succesul si sa il pastreze.
Formatorii experți in managementul afacerilor, care detin competente aprofundate in toate liniile noastre de business, s-au remarcat ca oameni de success in domeniile lor de activitate si va vor asigura transmiterea si asimilarea cu usurinta a informatiilor teoretice, dar si practice prezentate in cadrul cursurilor. Astfel, formatorii va vor ajuta sa puneti in practica toate cunostintele in viata de zi cu zi, in afacerea voastra, imediat dupa finalizarea cursurilor.

Valorile Business Education School:
Punem accentul pe seriozitate! Ne dorim sa oferim cele mai bune cursuri din punct de vedere calitativ si cantitativ, astfel incat dupa finalizarea lor, cursantii sa detina toate informatiile necesare pentru a le pune in practica. Formatorii acreditati vor transmite mai departe know-how-ul lor in asa fel incat sa ofere cursantilor oportunitatea de a invata, de a creste, de a se dezvolta si perfectiona in domeniul ales.
Cursurile sunt personalizate dupa cerintele si nevoile voastre.

Suntem de parere ca doar cunostintele generalizate despre fiecare subiect in parte nu sunt indeajuns. Ne propunem sa personalizam fiecare curs in parte in functie de cerintele, nevoile, provocarile si dificultatile fiecarui cursant, astfel incat, dupa finalizarea cursurilor, ei sa poata puna in aplicare cunostintele acumulate.
Nu vindem vise ci realitati! Nu ne dorim sa cream fantezii, sa visam cu ochii deschisi. Ne dorim sa impartasim experiente adevarate, prin care formatorii nostri au trecut, provocarile la care au trebuit sa faca fata si pasii prin care au trecut ca sa isi ridice afacerile la un nivel inalt.

Pentru că scopul lor este comun cu al nostru, acela de a dezvolta abilitatile de comunicare si marketing ale angajatilor M.A.I., am ales să facem acest parteneriat, prin care I.P.A România susține și recunoaște Business Education School ca școală de formare profesională de înaltă calitate.

Prin acest parteneriat, Business Education School oferă tuturor membrilor I.P.A România posibilitatea de a participa la cursurile lor cu un discount special de 350 RON*, folosind codul de reducere: IPAROMANIA – aplicabil la toate cursurile lor:
• Curs Intensiv Antreprenoriat
• Curs Intensiv Comunicare si Relatii Publice
• Curs Intensiv de Marketing Manager
• Curs Coaching

Mai multe informatii gasiti pe : www.business-education.ro sau telefonic : 0720.239.389
Business Education School susține activitățile polițiștilor și implicit, activitățile pe care le oferă I.P.A România.
* Codul de reducere nu se cumulează cu alte reduceri valabile pe site-ul Business Education School!