Cu mai bine de șapte decenii în urmă, Asociația Internațională a Polițiștilor a fost fondată de Arthur Troop și a devenit cea mai mare organizație de poliție din lume, inspirată de valoarea fundamentală a prieteniei.

Prietenia înseamnă să fii într-o călătorie cu cineva în timp ce te bucuri de ea împreună, sprijinindu-vă reciproc, oferind confort, încurajare și iubire necondiționată. Este despre a împărtăși o parte din viața voastră și de a permite prietenilor să contribuie asupra personalității și credințelor tale actuale în timp ce petreci timp cu ei. A face aceste lucruri împreună face ca aceasta să fie o experiență minunată.

Duminică, 30 iulie 2023, Comisia Socio-Culturală organizează un eveniment global cu scopul de a promova IPA la nivelul comunităților locale și, în același timp, de a apropia colegii, familiile și prietenii.

Ideea este ca toți membrii IPA din întreaga lume să se adune în grupuri în regiunile lor, să găsească o plimbare sau să-și organizeze propria plimbare și să decidă asupra unei distanțe de mers pe jos. Moto-ul evenimentului va fi: “WALK THE WORLD FOR BLUE FRIENDSHIP”.

Nu există nicio limită în distanța pe care ar trebui să o parcurgeți în timpul plimbării, vă încurajăm să mergeți cât de mult puteți. Cu toate acestea, organizatorii locali pot stabili un traseu minim de 2 km. Ca parte a evenimentului, propunem ca secțiile să organizeze o strângere de fonduri sau să facă donații pentru cauze locale la alegere.

Evenimentul va avea loc în întreaga lume (în toate cele 68 de secții naționale IPA) duminică, 30 iulie 2023, ora 09.00, ora locală.

Secțiile/regiunile pot imprima materiale pentru a susține evenimentul, cum ar fi, tricouri, bannere, baloane, insigne sau orice alte obiecte promoționale, folosind noua emblemă IPA și moto “WALK THE WORLD FOR BLUE FRIENDSHIP”. Secțiunile ar trebui să printeze moto-ul în limba engleză și în propria lor limbă, dacă doresc.

Vă rugăm să ne transmiteți fotografiile și videoclipurile evenimentului prin e-mail la secretariat@iparomania.ro deoarece se va crea un videoclip frumos de către Comisia Socio-Culturală, care va fi prezentat în timpul Congresului Mondial de la Atena.

Vă rugăm să ne trasmiteți și următoarele detalii:

  • Numărul de membri participanți
  • Suma de bani strânsă
  • Cauze locale care primesc donațiile

O recunoaștere specială va fi acordată secțiilor cu cel mai mare număr de participanți.

Să ne adunăm împreună în prietenie pentru plimbări în întreaga lume, să petrecem timp împreună, să strângem bani pentru cauze locale și, în cele din urmă, să promovăm ideile și valorile IPA.

Vă rugăm să ne transmiteți fotografiile și videoclipurile până la 15 august 2023 pe adresa de email secretariat@iparomania.ro .