În perioada 15-18 septembrie, la Drobeta Turnu-Severin, a avut loc o nouă conferință regională dedicată membrilor IPA.

În prima zi a programului ne-am bucurat de o plimbare cu vaporul văzând astfel chipul lui Decebal, sculptat în stâncă în Clisura Dunării ce figurează într-un top 5 cu cele mai spectaculoase statui din lume și o vizită a Muzeului Porților de Fier făcând astfel să fie o experiență unică și memorabilă.

Înconjurați de peisajele superbe oferite de Cazanele Dunării, am avut ocazia de a prezenta membrilor cele mai recente schimbări la nivel digital, pentru o funcționalitate eficientă a beneficiilor de care membrii dispun.

Astfel, a fost prezentată noua interfață a website-ului www.iparomania.ro, în care a fost integrată și o platformă dedicată exclusiv parteneriatelor și caselor IPA!

Relațiile vechi nu se uzează! Ele devin tradiție și se transformă într-o adaptare constantă la realitățile momentului! Discutam astăzi despre legăturile care s-au creat între Regiunile IPA 2 Vrancea &  Regiunea IPA din Grecia, dar și între Regiunile IPA Mehedinți & IPA Regiunea Zajecar (Serbia).  Conferința Regională din Drobeta Turnu Severin a fost un nou prilej pentru a consolida o relație veche care se înnoiește cu fiecare întâlnire!”, a declarat președintele IPA România, Mihai Tărtărenu.