În perioada 16 – 18 martie 2023,  Complexul Capitol din Iași a găzduit prima ediție a competiției #ȘapteColine, organizată de IPA Regiunea 1 Iași în parteneriat cu IPA România și cu sprijinul Federației Române de Fotbal și al Primăriei Iași!

Timp de trei zile, Iașiul a fost punct de referință în fotbal, cu meciuri interesante, voie bună și socializare între participanți! La final, cei mai buni au plecat acasă și cu trofeul de învingători, de această dată IPA Regiunea 3 Bacău (Penitenciarul Vaslui). Podiumul a fost completat de IPA Regiunea 14 București (locul 2) și IPA Regiunea 3 Suceava (locul 3).
Pe această cale, felicităm tuturor echipele participante pentru implicare, fair-play și spectacolul fotbalistic oferit pe teren. Astfel de evenimente reprezintă întotdeauna un prilej bun de reconectare și socializare între membrii IPA, lucruri pe care această competiție le-a oferit din plin.
Adresăm mulțumirile noastre și organizatorilor implicați total în buna desfășurare a acestui eveniment, precum și partenerilor care au sprijinit organizarea acestuia: IPA Secția Română, Federația Română de Fotbal și Primăria Iași!
În final, vom lăsa pozele să vorbească de la sine despre succesul primei ediții al competiției ”Cupa 7 Coline”!