IPA Regiunea 3 Dâmbovița organizează turneul ”STAR OPEN” în luna iulie la categoriile tenis de câmp și tenis de picior!

Loading Events

« All Events

IPA Regiunea 3 Dâmbovița organizează turneul ”STAR OPEN” în luna iulie la categoriile tenis de câmp și tenis de picior!

July 19 - July 21

IPA Regiunea 3 Dâmbovița organizează prima ediție a turneului ”STAR OPEN” la categoriile tenis de câmp și tenis de picior, care va avea loc în perioada 19-21 iulie în județul Argeș!

TURNEUL NAȚIONAL DE TENIS DE CÂMP

Turneul va fi găzduit de baza sportivă STAR Arena situată în Bascov, pe malul râului Argeș, în apropierea municipiului Pitești. Această facilitate impresionantă găzduiește numeroase evenimente sportive și turnee anuale în parteneriat cu Federația Română de Tenis (FRT).

Printre facilitățile remarcabile ale Star Arena se numără cele 7 terenuri de tenis de camp cu suprafață de zgură, dintre care 5 sunt în aer liber și 2 sunt acoperite, oferind posibilitatea desfășurării de competiții atât în condiții de vreme favorabilă, cât și în cele nefavorabile. Toate aceste terenuri sunt dotate cu iluminare nocturnă, permițând desfășurarea de meciuri și în orele serii.

În urma parteneriatului stabilit cu Hotelul Star pentru cele două turnee programate, iată pachetele de cazare oferite pentru participanții proveniți din toate regiunile țării. Membrii IPA care optează pentru cazare la Hotelul Star vor beneficia de tarife preferențiale:

  • Pachetul de cazare, în valoare de 550 RON, oferă două nopți de ședere și mese conform următorului program: prânz și cină pe data de 19,mic dejun și prânz pe data de 20, și mic dejun pe data de 21. Este important să menționăm că numărul de locuri disponibile este limitat, iar acestea vor fi alocate în ordinea solicitărilor și a înregistrărilor la competiții.

Desfășurarea competiției: 

Meciurile se vor desfășura în formatul a două seturi până la 6, cu tie-break decisiv (până la 10) în cazul în care există o egalitate la seturi. Pentru această primă ediție a turneului, competiția se va axa exclusiv pe categoria de simplu. Configurația viitoarelor ediții, inclusiv introducerea unei competiții de dublu, va fi stabilită ulterior, în funcție de solicitările și preferințele participanților.

Taxa de participare este de 150 RON per jucător, sumă din care se vor asigura premiile, precum și furnizarea a două mingi noi pentru fiecare meci și o sticlă de apă pentru fiecare jucător în cadrul partidelor desfășurate.

TURNEUL NAȚIONAL DE TENIS DE PICIOR  – LA DUBLU –

Avem deosebita plăcere să vă informăm că baza sportivă Star Arena dispune de un teren sintetic de tenis de picior conform standardelor impuse de Federația Română de Fotbal (FRF). Această infrastructură este dotată cu iluminare nocturnă, oferind posibilitatea desfășurării competiției indiferent de condițiile de lumină.

Turneul de tenis de picior va implica echipe formate din doi membri. Taxa de înscriere pentru fiecare echipă este de 250 RON, iar această sumă acoperă cheltuielile asociate premiilor și asigură o sticlă de apă pentru fiecare jucător în cadrul partidelor disputate.

Desfășurat în conformitate cu regulile FRF, un set este câștigat de echipa care atinge prima 11 puncte, cu o diferență minimă de 2 puncte (de exemplu, 11-9). În caz contrar, jocul continuă până când se realizează avansul de 2 puncte (de exemplu, 12-10, 13-11, etc.). Meciul este câștigat de echipa care obține două seturi din trei sau cel mai bun din două seturi, în funcție de numărul de echipe înscrise în competiție.

Taxa de înscriere trebuie depusă în contul IPA REGIUNEA 3 DAMBOVITA: IBAN RO97BTRLRONCRT0671720001, menționând în mod specific numele și prenumele, precum și turneul la care participați (tenis de camp / tenis de picior).

În cazul în care optați pentru cazarea pusă la dispoziție, vă rugăm să depuneți taxa în același cont, menționând numele și prenumele, precum și “cazare Hotel Star”. Vă atragem atenția că locurile sunt limitate, iar primii înscriși vor avea prioritate.

PERSOANĂ DE CONTACT: STAN COSMIN 0748107476

PREZENTAREA DETALIATĂ A TURNEELOR ESTE DISPONIBILĂ MAI JOS

 

Organizer

IPA Regiunea 3 Dambovita
Phone:
0748107476

Venue

Baza Sportiva Star Arena
Comuna Bascov, Argeș
Arges, Romania
+ Google Map
Phone:
+40 742 197 487
View Venue Website