Miercuri, 31 august, Asociația Internațională a Polițiștilor a sărbătorit 26 ani de la afilierea la International Police Association.

Cu această ocazie, membrii IPA din proximitatea Bucureștiului au avut ocazia de a se aduna, povesti, socializa și sărbători acest reper al istoriei asociației. Totodată,  ziua IPA a constituit un nou prilej de a reconfirma parteneriatul asociației cu principalele instituții din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
La festivitatea organizată la Casa Oamenilor de Știința au participat reprezentanți din conducerea Inspectoratului General al Poliției Române, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Administrației Naționale a Penitenciarelor, dar și o parte dintre membri fondatori ai IPA Secția Română: Bucur Nicolae, Hurdubaie Ioan, Sandu Florin.
Seara a fost deschisă de președintele IPA România, Mihai Tărtăreanu, care a punctat importanța momentului și a mulțumit tuturor celor implicați în dezvoltarea și promovarea asociației.
Pe această cale, dorim să mulțumim tuturor angajaților IPA Secția Română pentru efortul constant de a se ridica la înălțimea așteptărilor membrilor noștri, reprezentanților regionali, Academiei Române și tuturor partenerilor care ne sunt alături în fiecare activitate desfășurată zi de zi. Împreună suntem mai buni! Împreună continuăm să scriem istoria IPA România! #ServoPerAmikeco