Asociația Internațională a Polițiștilor – Secția Română împlinește astăzi, 31 august, 26 ani de la afilierea la International Police Association!

Cu această ocazie, IPA România lansează o provocare pentru membrii săi, prin care își dorește să îi implice direct în scrierea paginilor de istorie ale asociației. Astfel, timp de 7 zile, până pe 7 septembrie, membrii IPA vor putea contribui direct la dezvoltarea brand-ului IPA România și, totodată, vor intra automat în cursa pentru o TABLETĂ SAMSUNG S6!

REGULILE CONCURSULUI

CE TREBUIE SĂ FACI?
1. LIKE & FOLLOW la pagina de Facebook Asociația Internațională a Polițiștilor – Secția Română
2. FOLLOW la contul de instagram ipa.romania
3. Trimite-ne o idee/propunere/activitate detaliată de promovare a brand-ului și valorilor IPA România. Propunerea poate fi sub formă de text, video, prezentare PPT sau PDF.

CUM TRIMIȚI PROPUNERILE?
Printr-un comentariu pe pagina de facebook la postarea destinată concursului sau printr-un email la secretariat@iparomania.ro

CUM POȚI CÂȘTIGA? 
Dacă ai îndeplinit toți cei trei pași menționați mai sus, intri automat în cursa pentru tabletă! ATENȚIE! Dacă unul dintre cei trei pași nu a fost îndeplinit, atunci premiul va merge către următorul participant extras! Diferențierea va fi făcută de creativitatea și originalitatea participanților, astfel că vă recomandăm să nu vă limitați!