Asociația Internațională a Polițiștilor – Secția Română anunță încheierea unui parteneriat cu hotelul de patru stele din stațiunea Venus, ”Favorit”!

Răsfățat de vegetație și situat într una dintre cele mai liniștite zone din Venus, Hotel Favorit vă răsfață la rândul său. În 2018 a fost transformat într unul dintre cele mai confortabile hoteluri de pe litoralul românesc și dotat cu tot ce aveți nevoie pentru o vacanță relaxantă.

Printre facilitățile cele mai apreciate de oaspeții noștri se numără apropierea de plajă la doar 200 m distanță și parcarea gratuită aflată în fața hotelului iar cea mai iubită facilitate este cazarea cu animale de companie o opțiune rară pe litoralul românesc și nu numai.

Cele 220 de camere sunt complet renovate, spațioase și dotate cu un mobilier modern și funcțional. Toate camerele beneficiaza de balcon, televizor, frigider încăpător și mobilier funcțional, cu dulap și spațiu de depozitare. Toate băile camerelor au în dotare cabină de duș de tip walk in și obiecte sanitare de ultimă generație. Camerele au fost modernizate constant și complet în ultimii 4 ani și permit includerea unui pat suplimentar. Toate camerele au în dotare aer condiționat și internet wireless gratuit.

PREZENTAREA GENERALĂ A HOTELULUI FAVORIT

CELE MAI BUNE OFERTE PENTRU TINE ȘI FAMILIA TA! RĂSFIOEȘTE CATALOGUL MAI JOS:

REZERVĂRI

E-mail : info@hotelfavorit.ro
Tel: 0751.035.009
Website: www.hotelfavorit.ro