Asociația Internațională a Polițiștilor – Secția Română anunță încheierea unui parteneriat cu hotelul de patru stele din stațiunea Venus, ”Melodia”!

Situat la granița dintre stațiunea Venus și Cap Aurora, Hotel Melodia a fost transformat integral, în 2012, dintr-un simplu hotel pe litoralul românesc într-o fermecătoare simfonie de vacanță. Are un design în deplină armonie cu serenitatea vacanțelor de vară și este înconjurat de 13.000 metri pătrați de vegetație impecabil întreținută. Hotel Melodia este la limita subtilă dintre tumultul unei stațiuni pline de viață și relaxarea unei vacanțe în natură, ca tu să poți experimenta tot ce este mai bun din ambele lumi.

Hotel Melodia dispune de 61 de camere twin, 42 de camere matrimoniale și 8 apartamente, cu facilități de top și servicii pe măsură. Toate camerele beneficiază de terase cu parasolar și mobilier, televizor de ultimă generație, seif și mobilier funcțional cu suficiente spații de depozitare.

Băile camerelor au în dotare cabină de duș de tip walk-în și uscător de păr, iar băile apartamentelor dispun și de cadă, și de cabină de duș. Internetul WI-FI este și el prezent în toate spațiile hotelului.

VEZI PREZENTAREA HOTELULUI MELODIA MAI JOS

 

SUPER OFERTE PENTRU TINE ȘI PRIETENII TĂI PE LITORALUL ROMÂNESC

Dacă nu mai ai răbdare și vrei să ajungi cât mai repede pe litoralul românesc, IPA România și Hotelul Melodia îți pun la dispoziție o serie de pachete, în funcție de perioadă, disponibilitate și necesarul de camere. În perioada 16-21 iunie ai camera dublă cu mic dejun înclus la prețul de doar 326.70 RON / noapte. 

Consultă oferta completă mai jos:

 

Date contact Hotel Melodia****

Mobil Rezervări : 0752 099 160 / 0752 099 162 .Program departament rezervari 08:00-19:00

Tel. Recepție: 0241 731 387

E-mail: info@hotelmelodia.ro