În luna septembrie, familia IPA România s-a mărit cu un nou partener de renume, care s-a alăturat asociației noastre pentru și în beneficiul membrilor IPA!

Este vorba despre Cora România, un hypermarket de origine belgiană, care se regăsește în acest moment în 6 orașe din România + Municipiul București! În total, sunt 11 hypermarket-uri Cora în România — patru în București (Lujerului, Pantelimon, Sun Plaza și Alexandriei), două în Constanța și câte unul în orașele: Cluj-Napoca, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin, Bacău & Ploiești.

Primul hipermarket Cora din România a fost deschis la 1 octombrie 2003, pe locul unde era fabrica de betoane Granitul! Ne bucurăm să avem un asemenea partener în echipa #IPARomania și ne dorim un parteneriat cât mai prolific PENTRU membrii IPA!

În urma acestui parteneriat, membri IPA vor beneficia de reduceri și puncte bonus la deschiderea HiperCardului de fidelitate! Uită de grija banilor la cumpărăturile lunare, deoarece dacă le faci la Cora România și utilizezi c𝐨𝐝𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐈𝐏𝐀𝟐𝟐,  poți beneficia de reduceri de până la 300 lei la coșul de cumpărături!
Încheierea acestui parteneriat denotă încă o dată stabilitatea și integritatea asociației, cât și devoltarea brand-ului #IPARomania în ultimii ani ca un partener de încredere atât pentru membrii săi, cât și pentru ceilalți parteneri și colaboratori!