În perioada 26-29 mai 2022 a avut loc prima ediție a #IPAManagementAcademy, eveniment organizat de IPA România, în parteneriat cu IPA Israel.

Principalele teme abordat în cadrul evenimentului au fost legate de responsabilitățile legislative și abordarea instituțională! Împărțiți în grupe de lucru, participanții au putut împărtăși experiențe, fiecare din țara din care provine, și prezenta perspective de interes pentru părțile participante la discuție!

✅ Dezvoltarea asociației prin atragerea de noi membri, dar și motivarea celor existenți.
✅ Relația IPA cu instituțiile statutului, realizarea și menținerea unui parteneriat strategic
✅ Dezvoltarea legăturilor de prietenie între secțiile naționale
La eveniment au fost prezente și delegațiile secțiilor IPA din Cipru, Germania, Israel, Macedonia de Nord și Bulgaria, dar și președinții regiunilor IPA România! Pe lângă dezbaterile benefice pentru toți participanții, evenimentul a reprezentat și un punct de plecare perfect pentru planurile pe termen mediu și lung ale asociației, care ne dorim să continue în viitor!

CONCLUZIILE PRIMEI EDIȚII A IPA MANAGEMENT ACADEMY 

✅ IPA are nevoie de un nou început!
✅ Ne confruntam toți cu aceleași provocări!
✅ Avem nevoie de o strategie pe termen mediu și lung pentru adaptarea asociației la standardele actuale!
 
Prima ediție a #IPAManagementAcademy a fost catalogată ca un real succes, iar asta li se datorează și partenerilor noștri care ni s-au alăturat în organizarea acestui eveniment special. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat în livrarea unui curs de calitate participanților noștri și pentru contribuția adusă la dezvoltarea asociației IPA România! Credem cu tărie că împreună suntem mai puternici!