Regiunile IPA profită din plin de zilele însorite de toamnă și continuă organizarea a diverse activități la nivel regional, care reunesc membrii IPA și le oferă oportunitatea de a practica sportul dorit, de a socializa și de a împărtăși opinii și experiențe.

A II-a ediția a turneului național de tenis, organizată cu succes de regiunile IPA din Bacău! 

În perioada 20-25 septembrie 2022, regiunile IPA 3 & 5 Bacău și-au unit forțele în organizarea celei de-a doua ediții a turneului național de tenis de câmp! Timp de 5 zile, iubitorii sportului alb s-au întrecut în execuții atât la probele de simplu, cât și la cele de dublu, sărbătorind astfel frumusețea acestui sport atât de îndrăgit de noi toți. Turneul a fost cu atât mai special cu cât perioada a coincis cu meciul de retragere al ”regelui tenisului mondial„, Roger Federer, la Laver Cup, în acest weekend.

Astfel, ne bucurăm că acest turneu național devine deja o tradiție și a adunat în această a doua ediție 24 membrii IPA din cadrul a 12 regiuni!

Iată și finaliștii turneului:

Categoria simplu -41
Locul 1 Vrabie Adrian Mihai (Regiunea 1 Harghita)
Locul 2 Moldoveanu Luca (Regiunea 12 Bucuresti)
Locul 3 Olteanu Claudiu (Regiunea 1 Bucuresti)

Categoria simplu +41
Locul 1 Munteanu Valentin (Regiunea 2 Bacāu)
Locul 2 Bulgaru Gheorghe (Regiunea 3 Bacāu)
Locul 3 Chirilā Iordan (Regiunea 1 Bucuresti)

Categoria dublu
Locul 1 – Echipa Regiunii 1 Bucuresti – Chirilā Iordan/Olteanu Claudiu
Locul 2 – Echipa formatā din Lazār Alexandru (Regiunea 3 Bacāu)/Vrabie Adrian Mihai (Regiunea 1 Harghita)
Locul 3 – Echipa Regiunii 3 Bacāu – Bulgaru Gheorghe/Lungu Laurentiu

Felicitāri tuturor participanților, cât și celor două regiuni organizatoare pentru promovarea mișcării prin intermediul acestui turneu ce devine deja o tradiție pentru pasionații sportului alb!

Competițiile de pescuit sportiv, printre preferatele membrilor IPA!

De la Satu Mare la Teleorman, venim cu cele mai frumoase capturi din cadrul competițiilor organizate la finalul acestei săptămâni de 𝐈𝐏𝐀 𝐑𝐞𝐠𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝟓 𝐒𝐚𝐭𝐮 𝐌𝐚𝐫𝐞 și 𝐈𝐏𝐀 𝐑𝐞𝐠𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝟏 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧!